Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av verksamhetslokal i Luleå kommun

Projektet drivs av: Luleå Motorsällskap

Beskrivning av projektet

För att kunna erbjuda personer med funktionsnedsättning möjlighet till träning, tävling och hyrkart är föreningens ambition att bygga en ny verksamhetslokal som fullt ut är anpassad för personer med funktionshinder

Luleå Motorsällskap är en förening med flera olika sektioner som innefattar Motocross, Enduro, Snöskoter, Rally, Rallycross, Folkrace, Radiostyrd bilsport, Drifting och Karting. Klubben jobbar aktivt för att ge både barn, ungdomar och vuxna en möjlighet att prova på någon form av motorsport. Föreningen har en strävan efter att alla personer som är intresserade av karting ska inkluderas och ges möjlighet att prova på oavsett fysiska förutsättningar. 

Målet för del av projektet är att inkludera personer med funktionsnedsättningar och möjliggöra deltagande i föreningens karting- och hyrkartverksamhet. Målgruppen är barn, ungdomar och vuxna, från 7 år, med någon form av funktionsnedsättning.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2015.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2015.

Kontakt

Ort
Luleå
Sidan uppdaterades 2020-06-02.