Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

DigiSen – senior digital delaktighet

Projektet drivs av: Pensionärernas riksorganisation

Beskrivning av projektet

Projektet vänder sig till äldre personer, särskilt äldre med funktionsnedsättningar och sjukdomar som kan försvåra användandet av internet, smarta telefoner, surfplattor och datorer.

Syftet är att stärka och rusta målgruppen så att de kan dra nytta av och använda digitala lösningar. Med hjälp av projektet vill man dra nytta av tidigare försöksverksamheters kunskaper och erfarenheter inom det digitala området och anpassa dessa till en ny målgrupp i syfte att ge äldre och pensionärer bättre förutsättningar att klara av samhällets digitala utmaningar.

Pensionärernas riksorganisation (PRO) har sedan tidigare en upparbetad organisation som arbetar med IT-frågor och verksamheten kommer efter projekttiden att bli en del av organisationens ordinarie verksamhet.

Beviljat belopp

4 458 601 kronor

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i januari 2021 och avslutades i januari 2021.

Beviljat belopp

4 458 601 kronor

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i januari 2021 och avslutades i januari 2021.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2020-12-21.