Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Ekerö Bike Park

Projektet drivs av: Ekerö Bike Park

Beskrivning av projektet

Ekerö Bike Parks projekt syftar på att bredda målgruppen, främst nedåt. Detta innebär byggnationer av enklare spår som både erfarna men främst nybörjare ska kunna nyttja.

Syftet med vårt projekt är att bredda målgruppen och erbjuda stor-stockholm och övriga Sverige en komplett anläggning där såväl avancerade som nybörjaråkare ska kunna utvecklas och prova på sporten.

Målsättningen är att få fler ungdomar och barn att besöka vår anläggning under våra liftevenemang. Kravet från vår sida är då att utveckla anläggningen och lägga fullt fokus på bredare och framför allt enklare spår där du med i princip vilken cykel som helst ska kunna ta dig ner.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2007.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2007.

Kontakt

Ort
Ekerö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.