Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Extremkoll 2.0

Projektet drivs av: Flamman Socialt Förebyggande Centrum

Beskrivning av projektet

Syfte och mål med projektet är att bygga en plattform för aktörer som arbetar för demokratiska värden och mot våldsbejakande extremism tillsammans med/för målgruppen ungdomar 12-25 år.

Plattformen som bestårav tre delar där den första delen erbjuder ett flöde med information som fylls på av organisationer som är användare och kan innehålla förfrågningar om samverkan, tips, videos, information med mera. Den andra delen är en kartläggning av alla organisationer som arbetar med dessa frågor. Vem som helst kan söka i denna kartläggning utifrån olika sökfunktioner så som exempelvis expertområden och geografisk placering. Den tredje delen på hemsidan är användarprofiler där en organisation presenterar sig själv utifrån exempelvis en kort text, bilder, vad de arbetat med tidigare med mera.

Plattformen som byggs upp kommer att underhållas och uppdateras efter användarnas förfrågningar i Flammans ordinarie verksamhet.

Beviljat belopp

3 692 130 kronor

Projektets tidstatus

10%

Projektet startade i juli 2021 och avslutas i juli 2024.

Beviljat belopp

3 692 130 kronor

Projektets tidstatus

10%

Projektet startade i juli 2021 och avslutas i juli 2024.

Kontakt

Ort
Malmö
Sidan uppdaterades 2021-07-08.