Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Familjearbete i en hederskontext

Projektet drivs av: Föreningen Kvinnors Nätverk

Beskrivning av projektet

Organisationen Kvinnors nätverk driver verksamheten Linnamottagningen. Linnamottagningen är öppenrådgivning och skyddat boende för ungdomar som gjort motstånd mot hedersrelaterade värderingar.

Organisationen Kvinnors nätverk driver verksamheten Linnamottagningen. Linnamottagningen är öppenrådgivning och skyddat boende för ungdomar som gjort motstånd mot hedersrelaterat förtryck och våld. Linnamottagningen undersöker vilka möjligheter det finns till familjearbete i en hederskontext. Under projektet utreds vilja metoder som är möjliga för att få tillstånd ett lyckat familjearbete och vilka mål som är möjliga att ha vid ett familjearbete i en familj där en ungdom utsatts för hedersrelaterat förtryck och våld. Utvalda personer arbetar i familjer, där ungdomen har en önskan att familjearbete ska äga rum. Arbetet dokumenteras noggrannt under projektets gång. Har ni frågor angående projektet är ni varmt välkomna att kontakta Linnamottagningen.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i januari 2009 och avslutades i januari 2012.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i januari 2009 och avslutades i januari 2012.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2021-04-21.