Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Friskvårdsprojektet Glada Hudik

Projektet drivs av: Hudiksvalls kommun

Beskrivning av projektet

Projektet ska ge personer med kognitiva funktionsnedsättningar bättre hälsa, kondition och kostvanor genom att tillsammans med deltagarna utarbeta metoder för motivationsarbete.

Projektet syftar till att ge deltagarna bättre hälsa, kondition och kostvanor. Friskvårdsprojektet Glada Hudik avser att tillsammans med en grupp personer med kognitiva funktionsnedsättningar utarbeta metoder för motivationsarbete genom att rikta sig både till personer med funktionsnedsättning och till personal i olika roller som ger dessa stöd. Målet är att skapa uthålliga former för att etablera och vidmakthålla hälsofrämjande livsmönster, främst avseende vardaglig fysisk aktivitet men även uthålliga levnadsvanor avseende kost. Metoderna som tas fram kommer att initieras och spridas för att användas inom olika verksamheter riktade till personer med kognitiva funktionsnedsättningar.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2016 och avslutades i juni 2019.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2016 och avslutades i juni 2019.

Kontakt

Ort
Hudiksvall
Sidan uppdaterades 2020-06-02.