Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Funkisförmedlingen

Projektet drivs av: Funkibator Öst ideell förening

Beskrivning av projektet

Projektet ska bryta isolering och utanförskap genom att stödja och vägleda personer med funktionsnedsättning att komma ut på den reguljära arbetsmarknaden.

Det övergripande syftet med projektet är att bryta isolering och utanförskap genom att stödja och vägleda personer med funktionsnedsättning att komma ut på den reguljära arbetsmarknaden.

Målet är att starta en arbetsförmedling för personer med funktionsnedsättning. Funkisförmedlingen ska, förutom att förmedla, hitta och skapa förutsättningar för arbete, arbeta med sociala affärsidéer och prova nya metoder som till exempel andels- och teamanställningar. Målgruppen är i första hand personer med funktionsnedsättning mellan 18 och 40 år och projektet räknar med ca 200 deltagare per år.

Efter projektets slut ska Funkisförmedlingen vara en etablerat verksamhet som lever vidare.

Arbetet genomförs i nära samverkan med Arbetsförmedling och Försäkringskassa.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2014 och avslutades i februari 2017.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2014 och avslutades i februari 2017.

Kontakt

Ort
Växjö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.