Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Hela Mig

Projektet drivs av: Storasyster

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att hjälpa unga personer som är eller har varit utsatta för sexuella övergrepp och våldtäkt med den sexualitetsproblematik som kan komma efter ett övergrepp.

Målet är att samla och sprida kunskap om hur sexuella övergrepp kan påverka ens sexualitet samt att förbättra tillgången till sexologiskt stöd. Projektets primära målgrupp är tjejer, killar och transpersoner mellan 13 och 25 år som varit utsatta för våldtäkt eller sexuella övergrepp. Den sekundära målgruppen är partners till utsatta.

Projektet kommer att utveckla metoder som är anpassade för att utsatta ska återerövra sin kropp och sin sexualitet på sina egna villkor. Metoderna ska utvecklas i samarbete med andra föreningar och professionella. Kunskap och stöd ska spridas både genom fysiska möten och genom ett digitalt verktyg. Projektet bedrivs med fysisk verksamhet i Stockholm och Malmö och med digitalt stöd som når hela landet.

Efter projekttiden ska verksamheten fortsätta som en del av föreningens ordinarie verksamhet.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i augusti 2016 och avslutades i juli 2019.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i augusti 2016 och avslutades i juli 2019.

Kontakt

Ort
Malmö
Sidan uppdaterades 2020-11-10.