Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Inkluderingav nyanlända genom golf (iGolf)

Projektet drivs av: Skånes Golfförbund

Beskrivning av projektet

Projektet ska skapa en modell för inkludering av nyanlända genom idrottsliga och andra aktiviteter på golfklubbar/föreningar i Skåne. Deltagarna ska få var sin mentor och tillgång till de företagsnätverk som finns i varje golfklubb.

Projektet syftar till att skapa en modell för inkludering av nyanlända genom idrottsliga och andra aktiviteter på golfklubbar/föreningar i Skåne. Inom ramen för projektet ska deltagarna få var sin mentor samt via projektet få tillgång till de företagsnätverk som finns i varje golfklubb. Målgruppen för projektet är nyanlända barn och unga och deras familjer.

Efter projekttiden planerar förbundet att tillsätta en tjänst som ska arbeta med inkluderingsfrågor och fungera som ett stöd för de lokala golfklubbarna.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2018 och avslutades i juni 2021.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2018 och avslutades i juni 2021.

Kontakt

Ort
Löddeköpinge
Sidan uppdaterades 2020-06-02.