Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Inre frid och stärkt självbild

Projektet drivs av: Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) Boden

Beskrivning av projektet

Ungdomar med ADHD främst tjejer ska utbildas till informatörer och handledare för olika verksamheter, via Attentions kontaktnät.

Ungdomar med ADHD främst tjejer ska utbildas till informatörer och handledare för olika verksamheter, via Attentions kontaktnät. Man ska genomföra information på skolor och fritidsgårdar om problematiken och möjligheterna till att delta i olika studiecirklar, föreläsningskvällar, läger, skapa radioprogram mm. Man ska ordna möten med lokala politiker, kommunala tjänstemän och allmänheten för att få igång diskussioner om möjliga förbättringar för målgruppen i Boden. Dans- och dramagrupper är ytterligare en typ av verksamhet som kommer att erbjudas målgruppen. Drama- och konstpedagoger rekryteras via ABF.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i september 2009 och avslutades i september 2012.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i september 2009 och avslutades i september 2012.

Kontakt

Ort
Boden
Sidan uppdaterades 2020-06-02.