Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Installation av NoFall i ishall i Timrå

Projektet drivs av: Timrå Konståkningsklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska utrusta Timrå ishall med en fallskyddsanordning för att kunna starta verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Projektet syftar till att utrusta Timrå ishall med en fallskyddsanordning för att kunna starta verksamhet för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. I dagsläget får barn och ungdomar som har svårt att hålla balansen eller har svagheter i muskulaturen inte chansen att prova på skridskoåkning, eftersom risken för skador är stor.

Målet är att efter installationen nå ut till målgruppen genom samarbete med särskolor och funktionshinderorganisationer. Verksamhet och aktiviteter kommer att ske både dagtid och kvällstid. Fallskyddsutrustningen kommer även till nytta för befintliga unga medlemmar i klubben utan funktionsnedsättning, till exempel barn som vill lära sig nya piruetter.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Kontakt

E-post
Ort
Bergeforsen
Sidan uppdaterades 2020-06-02.