Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Jag är barn - ett utvecklingsprojekt för våldsutsatta barn med skyddad identitet

Projektet drivs av: Kvinnorättsförbundet Women´s Rights Association

Beskrivning av projektet

Jag är barn är ett treårigt utvecklingsprojekt för våldsutsatta barn med skyddad identitet och barn som bor på skyddade boende.

Jag är barn är ett 3årigt utvecklingsprojekt för våldsutsatta barn med skyddad identitet och barn som bor på skyddade boende. Vi vill med detta projekt ge barnen möjligheten att få prova på flera aktiviteter som de kanske inte annars har råd och tid med då de lever i en utsatt och påfrestande vardag. Jag är barn är uppdelat i flera delar; Kravlös dans Barnen får dansa med en dansare, olika tema och dansstilar Musik & sång Barnen får sjunga tillsammans med en musiker och spela in musik och sång på CDskiva. Instrument Barnen får testa att spela instrument; blockflöjt, gitarr, munspel mm. Målning Barnen får med en konstnär använda sin kreativitet och uttrycka könslor i färg och form Rollspel/Teater Djur Barnen kommer att få bekanta sig med djur

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2014 och avslutades i juni 2017.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2014 och avslutades i juni 2017.

Kontakt

Ort
Skåne
Sidan uppdaterades 2020-06-02.