Till innehållet

#jobbet

Projektet drivs av: KFUK KFUM Göteborg

Beskrivning av projektet

#jobbet är ett arbetsmarknadsprojekt som riktar sig till dig mellan 16-26 år. Vi arbetar med event- och föreningsverksamhet.

#jobbets syfte är att stärka ungas självförtroende, och få dem att känna sitt värde på arbetsmarknaden. Syftet är också att ge dem en plats att finna en väg till studier, jobb eller en fritidssysselsättning. I och med att många arbetslösa känner sig isolerade och ensamma är en medningsfull fritid en viktig sak att finna, likväl som ett jobb eller studier.

Målet är att ge unga möjlighet att finna sin egen väg i i arbetslivet, studier eller en fritidssysselsättning. Ett meningsfullt sammanhang, för varje individ.

Arbetsförmedlingen, Ljungskile folkhögskola, Columbus, ITER, Extra kraft, Dino, Balder, Socialförvaltningen, Ayande, Göteborgs kommun, Arbetarrörelsens folkhögskola i Göteborg, Göteborgs räddningsmission, St: Lukasstiftelsen, VG regionen.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2013 och avslutades i juni 2016.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2013 och avslutades i juni 2016.

Kontakt

Ort
Göteborg

Liknande projekt

  • Växtkraft Thai

    Projekt Växtkraft Thai vänder sig till unga kvinnor mellan 18 och 25 år med thailändskt/asiatiskt ursprung som arbetar på thaimassagesalonger i…

  • Framåt!

    Framåt! är ett arbetsmarknadsförberedande program som syftar till att stärka kopplingarna mellan utbildning och jobb samt minska trösklarna till den…

  • Konstra (tidigare: Vem får bidra?)

    Projektet ska utforma ett scenkonstkollektiv där personer med och utan funktionsnedsättning samskapar all scenkonst från ax till limpa tillsammans.

Sidan uppdaterades 2021-01-27.