Till innehållet

#jobbet

Projektet drivs av: KFUK KFUM Göteborg

Beskrivning av projektet

#jobbet är ett arbetsmarknadsprojekt som riktar sig till dig mellan 16-26 år. Vi arbetar med event- och föreningsverksamhet.

#jobbets syfte är att stärka ungas självförtroende, och få dem att känna sitt värde på arbetsmarknaden. Syftet är också att ge dem en plats att finna en väg till studier, jobb eller en fritidssysselsättning. I och med att många arbetslösa känner sig isolerade och ensamma är en medningsfull fritid en viktig sak att finna, likväl som ett jobb eller studier.

Målet är att ge unga möjlighet att finna sin egen väg i i arbetslivet, studier eller en fritidssysselsättning. Ett meningsfullt sammanhang, för varje individ.

Arbetsförmedlingen, Ljungskile folkhögskola, Columbus, ITER, Extra kraft, Dino, Balder, Socialförvaltningen, Ayande, Göteborgs kommun, Arbetarrörelsens folkhögskola i Göteborg, Göteborgs räddningsmission, St: Lukasstiftelsen, VG regionen.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2013 och avslutades i juni 2016.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2013 och avslutades i juni 2016.

Kontakt

Ort
Göteborg

Liknande projekt

  • Angels of Angered

    Die Bühnes nya projekt handlar om SKAM. Vi jobbar med tjejer mellan 13-20 år. Unga har blivit intervjuade. Vad vågar man inte prata om? Dom är…

  • Bildsamt - bilder som stöd i samtal om våld

    Bildsamt- bilder som stöd i samtal om våld drivs av DART- kommunikations- och dataresurscenter, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Syftet är att…

  • 365 saker du kan göra

    365 saker du kan göra är ett inspirationsnätverk med syftet att få unga människor att göra istället för att vara passiva.

Sidan uppdaterades 2021-01-27.