Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Juniorhus och övningsområde på Önna i Sotenäs kommun

Projektet drivs av: Sotenäs golfklubb

Beskrivning av projektet

Föreningen Sotenäs GK genomför en satsning på barn och ungdomsverksamheten och vill stärka den ytterligare genom uppförandet av ett juniorhus.

Föreningen Sotenäs GK genomför en satsning på barn och ungdomsverksamheten och vill stärka den ytterligare genom uppförandet av ett juniorhus. Nybyggnationen hjälper föreningen att utveckla verksamheten och kunna erbjuda ungdomar mer än endast golfspel under sommarmånaderna samt möjliggör verksamhet under vinterhalvåret. Det nya juniorhuset kommer att inhysa tre rum för olika ändamål. Förutom att juniorhuset ska vara en plats för barn och ungdomar att mötas ska det användas för teoriutbildningar, läxläsning och spel med lek. Huset kommer att vara helt tillgänglighetsanpassat för att möta handigolfares behov. Intill juniorhuset ska ett mindre övningsområde för närspel uppföras.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2012.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2012.

Kontakt

Ort
Hunnebostrand
Sidan uppdaterades 2020-06-02.