Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Kokbok på teckenspråk

Projektet drivs av: Hushållningssällskapet Väst

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla en kokboksapplikation på teckenspråk för personer som är döva, hörselskadade och personer som är teckenspråkiga, samt till personer som använder tecken som stöd.

Projektet syftar till att utveckla en kokboksapplikation på teckenspråk för personer som är döva, hörselskadade och personer som är teckenspråkiga, samt till personer som använder tecken som stöd. Underlaget ska utgå från pedagogiska filmer med teckenspråk anpassade för målgruppen. Applikationen ska utvecklas så att den ger användaren möjlighet att pausa och stegvis få informationen på teckenspråk i receptet.

Efter projekttiden kommer Hushållningssällskapet att ansvara för innehållet och eventuella uppdateringar i applikationen, materialet.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i maj 2017 och avslutades i maj 2020.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i maj 2017 och avslutades i maj 2020.

Kontakt

Ort
Vänersborg
Sidan uppdaterades 2020-06-02.