Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Konstgräsplan

Projektet drivs av: Filipstads FF Fotboll

Beskrivning av projektet

Filipstads FF Fotboll och Filipstads IF ska anlägga en konstgräsplan och en mindre friidrottsanläggning för att utveckla fotbolls- och friidrottsverksamheterna för barn och ungdomar. Samtidigt tillgänglighetsanpassas omklädningsrum och toaletter.

Filipstads FF Fotboll vill i samarbete med Filipstads IF anlägga en konstgräsplan och en mindre friidrottsanläggning på Kalhyttans idrottsplats för att utveckla fotbolls- och friidrottsverksamheterna på orten för barn och ungdomar. Samtidigt ska omklädningsrum och toaletter tillgänglighetsanpassas. En konstgräsplan förlänger säsongen avsevärt och möjliggör fotbollsträning året runt. Löparbanor, en länghoppsgrop, kulring och plats för höjdhopp gör det möjligt att återuppliva en tynande friidrottsverksamhet som länge saknat en ändamålsenlig anläggning för grenspecifik friidrotträning. I utvecklingen av ny tränings- och tävlingsverksamhet, kommer föreningarna förutom att utveckla och starta nya lag och träningsgrupper, även att arrangera sommarskola, utbilda fler ledare, arrangera prova-på-dagar för flyktingboenden, skolor och särskolor i samarbete med kommunen och lokala föreningar.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Kontakt

Ort
Filipstad
Sidan uppdaterades 2020-06-02.