Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Motorburen ungdom - en del av Fryshuset

Projektet drivs av: Avd 1270 Stiftelsen Fryshuset

Beskrivning av projektet

Projektet ska tillgodose motorintresset bland ungdomar som befinner sig i utanförskap, genom att inkluderas i samhället och på sin ort och möjliggöra för de unga att bli en samhällsresurs.

Syftet med projektet är att tillgodose motorintresset bland ungdomar som befinner sig i utanförskap. Genom projektet kommer ungdomarna inkluderas i samhället och på sin ort och möjliggöra för de unga att bli en samhällsresurs. Fryshuset kommer att skapa trygga mötesplatser för unga med motorintresse där ungdomarna kan utöva sin passion genom att själva utforma verksamheten, utveckla och delta i utbildningar samt arbeta. Verksamheten innebär att unga möter vuxna som lyssnar och är positiva förebilder, som kan inspirera ungdomarna till att både utveckla sitt intresse och sig själva. Den huvudsakliga målgruppen för projektet är unga 13–25 år med intresse för motor till exempel A- och EPA-traktorer och bilar. Projektet kommer att bedrivas i Borlänge, Broby och Torsås.

Projektets tidstatus

84%

Projektet startade i april 2019 och avslutas i april 2022.

Projektets tidstatus

84%

Projektet startade i april 2019 och avslutas i april 2022.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.