Till innehållet

Motorburen ungdom - en del av Fryshuset

Projektet drivs av: Avd 1270 Stiftelsen Fryshuset

Beskrivning av projektet

Projektet ska tillgodose motorintresset bland ungdomar som befinner sig i utanförskap, genom att inkluderas i samhället och på sin ort och möjliggöra för de unga att bli en samhällsresurs.

Syftet med projektet är att tillgodose motorintresset bland ungdomar som befinner sig i utanförskap. Genom projektet kommer ungdomarna inkluderas i samhället och på sin ort och möjliggöra för de unga att bli en samhällsresurs. Fryshuset kommer att skapa trygga mötesplatser för unga med motorintresse där ungdomarna kan utöva sin passion genom att själva utforma verksamheten, utveckla och delta i utbildningar samt arbeta. Verksamheten innebär att unga möter vuxna som lyssnar och är positiva förebilder, som kan inspirera ungdomarna till att både utveckla sitt intresse och sig själva. Den huvudsakliga målgruppen för projektet är unga 13–25 år med intresse för motor till exempel A- och EPA-traktorer och bilar. Projektet kommer att bedrivas i Borlänge, Broby och Torsås.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2019 och avslutades i april 2022.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i april 2019 och avslutades i april 2022.

Kontakt

Ort
Stockholm

Liknande projekt

  • Skate Nation

    Föreningen vill utveckla, dokumentera, formalisera och sprida Skate Nation-metoden, som i projektet ska testas på tre nya geografiska platser i…

  • Idrottsvänner

    Projektet syftar till att stötta ungdomar som flyttar till Örebro för att gå Riksgymnasiet för döva och hörselskadade att idrotta.

  • Må bäst!

    I projektet ska man utveckla arbetssätt för att förebygga och minska mental ohälsa hos målgruppen ungdomar och unga vuxna. Man ska höja kunskap om…

Sidan uppdaterades 2020-06-02.