Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Multiskidbana Orsa Grönklitt

Projektet drivs av: Orsa Skidklubb

Beskrivning av projektet

Orsa skidklubb ska anlägga en asfalterad multibana i Orsa Grönklitt för att möjliggöra rullskidåkning för skidklubbens barn och ungdomar under vår, sommar och höst. Banan kan även användas för inlines, rullstol och rullator.

Orsa skidklubb ska anlägga en drygt 5 km asfalterad multibana i Orsa Grönklitt för att möjliggöra rullskidåkning för skidklubbens barn och ungdomar under vår, sommar och höst. Banan kan även användas för inlines, rullstol och rullator. Höjdskillnader kommer att utjämnas för att ge banan en mer flack och därmed tillgänglig profil. Läger, kurser organiserade träning och tävlingar för målgrupperna kommer att arrangeras.

Samarbete sker med kommunen och funktionshinderorganisationer.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2017.

Kontakt

Ort
Orsa
Sidan uppdaterades 2020-06-02.