Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Ny- och ombyggnation av lägerstugor i Sölvesborg

Projektet drivs av: Sölvesborgs Ridklubb

Beskrivning av projektet

Sölvesborgs Ridklubb bygger om för att bli öppen för alla. Handikappanpassad lägerstuga, toa och dusch samt hiss i ridhuset. Beräknas vara klart sensommaren 2011.

Genom att bygga en lägerstuga som även är tillgänglig för personer med fysiska nedsättningar, t ex rullstolsburna så kan vi erbjuda fler möjlighet att deltaga vid exempelvis läger och andra arrangemang. Nuvarande dusch o toa som ligger i anslutning till den kommande lägerstugan byggs om och görs även den handikappvänlig. Vårt lägerkök får en ny entré och lay-out för att även den ska bli tillgänglig. I ridhuset finns idag ingen möjlighet för personer med t ex rullstol att komma upp till läktare och cafeteria. Här ska vi installera en hiss från bottenvåningen så alla har möjlighet att vara publik på läktaren men också nå cafeterian och den värme som behövs vintertid.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i januari 2010.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i januari 2010.

Kontakt

Ort
Sölvesborg
Sidan uppdaterades 2020-06-02.