Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Ny- och ombyggnation på golfanläggning, fastigheten Stora Kulhult

Projektet drivs av: Billingens Golfklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla och förbättra golfverksamheten för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom att bygga en footgolfbana samt en konstgräsbelagd äventyrsbana.

Syftet med projektet är att utveckla och förbättra golfverksamheten för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom att bygga en footgolfbana samt en konstgräsbelagd äventyrsbana. Tillgänglighetsanpassningar ska även göras på delar av 18-hålsbanan, i klubbhus och på parkering. Den nya verksamheten består bland annat av ledarledd golf för personer som har drabbats av stroke eller har andra funktionsnedsättningar, även av åldersrelaterad karaktär. Klubben ska även erbjuda generationsöverskridande golfträning för barn och unga med far- och morföräldrar. Footgolf och äventyrsbanan kommer att vara öppen för kostnadsfritt spontanspel för målgrupperna. Prova-på-tillfällen kommer att arrangeras i samarbete med pensionärsorganisationer och grundskolan på orten.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

Ort
Lerdala
Sidan uppdaterades 2020-06-02.