Till innehållet

Nybyggnad av aktivitetspark på Skinnarby 2:24, Robertsfors kommun

Projektet drevs av: Bygdeå Gymnastik och idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska skapa en attraktiv och central mötesplats för barn och ungdomar i Bygdeå genom att bygga en aktivitetspark.

Projektet syftar till att skapa en attraktiv och central mötesplats för barn och ungdomar i Bygdeå genom att bygga en aktivitetspark. Parken ska innehålla en yta för parkour, ett utegym och en pumptrack för cykel. Prova-på-aktiviteter, instruktionstillfällen och samarbete med kommunen och övrigt föreningsliv kommer att genomföras för att locka barn och ungdomar till parken. Det kommer att finnas utrustning att låna för dem som inte har egen.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan och parken används dagligen av barn och ungdomar både dagtid och kvällstid. På grund av pandemin har organiserad träning inte bedrivits, men planen är att den ska komma igång ht 21/vt 22. Ledare inom parkour ska också utbildas.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Kontakt

Ort
Bygdeå

Liknande projekt

  • Framtidens idrottsplats i Älvkarleby kommun

    Vi vill skapa en Framtidens Idrottsplats, ett multisportarsområde med attraktiva aktivitetsytor för både idrott och spontanidrott för mängder med…

  • Nybyggnation av klätterlokal

    Västerviks klätterklubb ska skapa förutsättningar för att utveckla barn- och ungdomsverksamheten genom att bygga en ny klättervägg.

  • Nybyggnation av bouldervägg

    Ölands klätterklubb har fått möjlighet att hyra en squashall som de ska bygga om till klätterhall.

Sidan uppdaterades 2021-12-07.