Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnad av allvädersbanor Södra Vi 14:1 i Vimmerby kommun

Projektet drivs av: Södra Vi idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla det befintliga friidrottsområdet i Södra Vi för att kunna bedriva friidrottsverksamhet och spontanidrott för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning.

Syftet med projektet är att utveckla det befintliga friidrottsområdet i Södra Vi för att kunna bedriva friidrottsverksamhet och spontanidrott för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Ett befintligt löpområde ska beläggas med allvädersbanor och anläggningen ska kompletteras med ytor för höjd, längd, stav och tresteg samt för diskus, slägga och spjut. Samarbete med kommunen och brukarorganisation ger projektet en stark lokal förankring.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Kontakt

Ort
Södra Vi
Sidan uppdaterades 2020-06-02.