Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnad av klubbhus i Rengsjö i Bollnäs kommun

Projektet drivs av: Rengsjö Sportklubb

Beskrivning av projektet

Genom nybyggnation ska föreningen öppna upp fotbollsverksamheten för nya målgrupper, flickor, ungdomar med invandrarbakgrund samt personer med funktionsnedsättning.

Genom nybyggnation ska föreningen öppna upp fotbollsverksamheten för nya målgrupper, flickor, ungdomar med invandrarbakgrund samt personer med funktionsnedsättning. Mål och syfte kan sammanfattas i integrering och inkludering, att alla barn och ungdomar ges möjlighet att delta i verksamheten på samma villkor och efter var och ens förutsättningar.

Föreningen ska samarbeta med Torsbergsgymnasiet och Idrottsgymnasiet i Bollnäs samt Handikappidrottsföreningen Linblomman i Bollnäs.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2011.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2011.

Kontakt

Ort
Rengsjö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.