Till innehållet

Nybyggnad av klubbhus i Rengsjö i Bollnäs kommun

Projektet drevs av: Rengsjö Sportklubb

Beskrivning av projektet

Genom nybyggnation ska föreningen öppna upp fotbollsverksamheten för nya målgrupper, flickor, ungdomar med invandrarbakgrund samt personer med funktionsnedsättning.

Genom nybyggnation ska föreningen öppna upp fotbollsverksamheten för nya målgrupper, flickor, ungdomar med invandrarbakgrund samt personer med funktionsnedsättning. Mål och syfte kan sammanfattas i integrering och inkludering, att alla barn och ungdomar ges möjlighet att delta i verksamheten på samma villkor och efter var och ens förutsättningar.

Föreningen ska samarbeta med Torsbergsgymnasiet och Idrottsgymnasiet i Bollnäs samt Handikappidrottsföreningen Linblomman i Bollnäs.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2011.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2011.

Kontakt

Ort
Rengsjö

Liknande projekt

  • Familjehemscentraler

    En mötesplats dit familjehem kan komma och/ eller vända sig till för att byta erfarenheter med varandra, få vägledning och information. En…

  • Lära av barn och unga i familjehem

    Projektet går ut på att ta fram ett verklighetsförankrat utbildningsmaterial och diskussionsunderlag för familjehem, för både nya och erfarna hem,…

  • Ombyggnation av omklädesrum på fastigheten Vittsjö i Hässleholms kommun

    Genom ombyggnation av omklädningsrum ska föreningen göra en särskild satsning på att få fler ungdomar aktiva, särskilt flickor.

Sidan uppdaterades 2020-06-02.