Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnad av träningsstudio, Hårga 9:3 i Bollnäs kommun

Projektet drivs av: Bollnäs Golfklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska ge juniorer och personer med funktionsnedsättning möjlighet att träna golf året runt.

Syftet med projektet är att ge juniorer och personer med funktionsnedsättning möjlighet att träna golf året runt. I projektet ingår att bygga en tillgänglighetsanpassad golfstudio. Träningen ska kunna ge en digital återkoppling som ger underlag till en personlig utveckling och förbättring som golfspelare. Den nya verksamheten kommer att bestå av organiserad träning, prova-på-verksamhet och träningshelger.

Efter projektet

Nybyggnationen har löpt enligt plan. Föreningen har haft kvalitetsinriktad träning för ungdomar under den tid på året när golfbanan annars är stängd det vill säga november till april. Den tid som inte nyttjas av ungdomsverksamheten används av övriga medlemmar varav merparten är över 65 år.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Kontakt

Ort
Kilafors
Sidan uppdaterades 2022-01-19.