Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnad äventyrsbana

Projektet drivs av: Sundsvalls Bangolfklubb

Beskrivning av projektet

Genom att bygga en äventyrsbana vill Sundsvalls bangolfklubb göra det roligare och enklare för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning att spela bangolf.

Banan, en så kallad Minigolf Open Standard-bana (MOS), består av konstgräs och saknar hinder. Den påminner om en traditionell golfbana i miniatyr där man spelar bollen framåt i ett landskap. Traditionella filtbanor är både svårare rent tekniskt och mindre tillgängliga för exempelvis personer i rullstol. Samarbete och aktiviteter kommer att ske med distriktets handikappförbund och med skolor i närområdet. Organiserad träning kommer att bedrivas för barn och ungdomar två gånger i veckan. Lokalt projekt. Prioriterat område: psykisk och fysisk hälsa.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2017.

Kontakt

Ort
Sundsvall
Sidan uppdaterades 2020-06-02.