Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnad Spontanidrottsplats, Fåle

Projektet drivs av: Kultur 1740

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att bygga en spontanidrottsplats bestående av en multiarena och en parkourbana, så att barn och ungdomar ska känna medägarskap och inflytande i lokalsamhället.

Syftet med projektet är att bygga en spontanidrottsplats bestående av en multiarena och en parkourbana. Kultur 1740 är en förening som bedriver Glasets hus i Limmared. Genom att bygga ut verksamheten till att omfatta barn och ungdomar vill föreningen att de ska känna medägarskap och inflytande i lokalsamhället. Föreningen ska erbjuda kostnadsfria spontanaktiviteter, verka för integration och kulturutbyte och involvera barn, ungdomar och personer med funktionsvariationer i den fortsatta verksamheten inom föreningen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Kontakt

Ort
Limmared
Sidan uppdaterades 2020-06-02.