Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnad Spontanidrottsplats, Fåle

Projektet drivs av: Kultur 1740

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att bygga en spontanidrottsplats bestående av en multiarena och en parkourbana, så att barn och ungdomar ska känna medägarskap och inflytande i lokalsamhället.

Syftet med projektet är att bygga en spontanidrottsplats bestående av en multiarena och en parkourbana. Kultur 1740 är en förening som bedriver Glasets hus i Limmared. Genom att bygga ut verksamheten till att omfatta barn och ungdomar vill föreningen att de ska känna medägarskap och inflytande i lokalsamhället. Föreningen ska erbjuda kostnadsfria spontanaktiviteter, verka för integration och kulturutbyte och involvera barn, ungdomar och personer med funktionsvariationer i den fortsatta verksamheten inom föreningen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Kontakt

Ort
Limmared
Sidan uppdaterades 2020-06-02.