Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnation aktivitetsspår, Nässjö Bodafors

Projektet drivs av: Bodafors Orienteringsklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla träningsmöjligheterna för barn- och ungdomsverksamheten och samtidigt locka nya målgrupper till klubben som till exempel personer med funktionsnedsättning.

Projektets syfte är att utveckla träningsmöjligheterna för barn- och ungdomsverksamheten och samtidigt locka nya målgrupper till klubben, som till exempel personer med funktionsnedsättning. I projektet ingår att anlägga ett elbelyst och tillgänglighetsanpassat motionsspår med sarg och kilometermarkeringar i kontrastfärger. Spåret kommer att vara kantat av ett antal aktivitetsstationer. Aktiviteterna kommer bland annat att bestå av en orienteringslabyrint, hinderbana, utegymredskap och kontroller för precisionsorientering. Klubben kommer att bedriva organiserad träning i området och starta upp precisionsorientering, men tanken är även att anläggningen ska vara en plats för spontan motion.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

Ort
Bodafors
Sidan uppdaterades 2020-06-02.