Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation aktivitetsspår, Nässjö Bodafors

Projektet drivs av: Bodafors Orienteringsklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla träningsmöjligheterna för barn- och ungdomsverksamheten och samtidigt locka nya målgrupper till klubben som till exempel personer med funktionsnedsättning.

Projektets syfte är att utveckla träningsmöjligheterna för barn- och ungdomsverksamheten och samtidigt locka nya målgrupper till klubben, som till exempel personer med funktionsnedsättning. I projektet ingår att anlägga ett elbelyst och tillgänglighetsanpassat motionsspår med sarg och kilometermarkeringar i kontrastfärger. Spåret kommer att vara kantat av ett antal aktivitetsstationer. Aktiviteterna kommer bland annat att bestå av en orienteringslabyrint, hinderbana, utegymredskap och kontroller för precisionsorientering. Klubben kommer att bedriva organiserad träning i området och starta upp precisionsorientering, men tanken är även att anläggningen ska vara en plats för spontan motion.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

Ort
Bodafors
Sidan uppdaterades 2020-06-02.