Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnation av aktivitetspark

Projektet drivs av: Skede Sockenförening

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att skapa en plats för aktivitet och gemenskap för i första hand barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom att bygga en aktivitetspark.

Parken kommer att ha ett utegym, bouldering/klätterblock, beachbollplan (volleyboll, handboll och fotboll), pumptrackbana samt en boulebana. Viss utrustning kommer att finnas att låna. Verksamheten kommer i huvudsak att bestå av spontanaktivitet, men prova-på-tillfällen med instruktörer ska också arrangeras.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan och parken invigs aug 2021. Viss organiserad verksamhet kommer att genomföras först när Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter detta.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2019.

Kontakt

Ort
Vetlanda
Sidan uppdaterades 2021-08-18.