Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av asfalterad multibana, sommaranpassad skidskyttevall samt pumptrack på fastigheten Björkskatan 1:3, Björkskatan 7:25, Hertsön 20:1, Kronan 1:1 i Luleå kommun

Projektet drivs av: Luleå Gjutaren Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektets syfte är att skapa en säker och rolig träningsanläggning för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning som kan användas för olika aktiviteter på hjul, som exempelvis rullskidor och cykel.

I projektet ingår att anlägga en asfalterad multibana med en integrerad pumptrack, samt sommaranpassa skidskyttevallen med bland annat en asfalterad straffrunda. Genom projektet kan föreningen utveckla ny träningsverksamhet som kan bedrivas under vår, sommar och höst, vilket förlänger träningssäsongen. Verksamheten kommer att bedrivas både i organiserad och spontan form, och klubben ska arrangera prova-på-tillfällen för att locka fler till området. Andra lokala föreningar och funktionshindersorganisationer i kommunen kommer också att förlägga verksamhet på anläggningen.

Beviljat belopp

5 015 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2021.

Beviljat belopp

5 015 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2021.

Kontakt

Ort
Luleå
Sidan uppdaterades 2021-07-08.