Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnation av betongpark på Norrliden 2:13, Kalmar kommun

Projektet drivs av: Föreningen Active 0480

Beskrivning av projektet

Projektet ska främja och utveckla möjligheterna för barn och ungdomar att åka skateboard, BMX, inlines och kickbike i Kalmar och samtidigt skapa en social mötesplats som bjuder in till spontanidrott.

Projektets syfte är att främja och utveckla möjligheterna för barn och ungdomar att åka skateboard, BMX, inlines och kickbike i Kalmar och samtidigt skapa en social mötesplats som bjuder in till spontanidrott. Detta vill föreningen Active 0480 åstadkomma genom att bygga en belyst betongpark i stadsdelen Norrliden. Parken är framförallt tänkt att vara en anläggning som alltid är öppen och tillgänglig, även om föreningen kommer att ha organiserad verksamhet varje vecka. Prova-på-tillfällen, tävlingar och läger kommer också att arrangeras. Det kommer även att vara möjligt att låna viss utrustning för dem som inte har egen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Kontakt

Ort
Kalmar
Sidan uppdaterades 2020-06-02.