Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnation av bouldervägg

Projektet drivs av: Ölands Klätterklubb

Beskrivning av projektet

Ölands klätterklubb har fått möjlighet att hyra en squashall som de ska bygga om till klätterhall.

Ölands klätterklubb har fått möjlighet att hyra en squashall som de planerar att göra om till klätterhall. Där vill klubben bygga öns första bouldervägg. På den nya väggen kommer barn och ungdomar att träna lekfull och teknisk klättring på lägre höjd utan rep, klätterselar och annan teknisk utrustning.

Efter byggnationen kommer föreningen att starta fler träningsgrupper och erbjuda prova-på-klättring regelbundet för både barn, ungdomar och nyanlända.

Efter projektet

Byggnationen av väggen är färdigställd. Verksamhet bedrivs för barn och ungdomar 2-3 gånger i veckan. Det finns även öppen träning för alla åldrar och prova-på-tillfällen erbjuds regelbundet.

(Under perioder har verksamheten varit begränsad på grund av rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande coronapandemin).

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Kontakt

Ort
Borgholm
Sidan uppdaterades 2021-07-09.