Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnation av föreningslokal och konstgräsplan på Edane 1:40, Arvika kommun

Projektet drivs av: Kronan FK

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att utveckla och förbättra träningsmöjligheterna för barn och ungdomar i klubben. I projektet ingår att anlägga en konstgräsplan och bygga tillgänglighetsanpassade omklädningsrum med dusch och wc i en klubbstuga.

Kronan FK har tradtionellt sett varit en förening riktad mot tjejer, men har även ett antal mixlag. En ny konstgräsplan tror man kan locka fler pojkar till föreningen.

Konstgräsplanen förlänger säsongen avsevärt och kommer att användas alla dagar i veckan för organiserad träning, matcher samt spontanidrott på tider då träning inte pågår. Det finns även andra föreningar i kommunen som visat intresse för att få träna på den planerade anläggningen.

Beviljat belopp

5 020 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2020.

Beviljat belopp

5 020 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2020.

Kontakt

Ort
Edane
Sidan uppdaterades 2020-06-03.