Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av hoppgropar i Campushallen, del av Tälje 4:90 i Norrtälje kommun

Projektet drivs av: Norrtälje Gymnastikförening (NGF)

Beskrivning av projektet

Projektet ska skapa förutsättningar för barn och ungdomar i Norrtälje kommun att utvecklas inom trupp- och artistisk gymnastik.

Syftet med projektet är att skapa förutsättningar för barn och ungdomar i Norrtälje kommun att utvecklas inom trupp- och artistisk gymnastik. I samband med utbyggnation av en befintlig hall, ska två hoppgropar byggas. Hoppgroparna möjliggör en ny och säkrare träningsform för volter och innebär att gymnaster slipper åka till hallar i Stockholmsområdet för att träna. Andra föreningar och verksamheter kommer också att använda hoppgroparna, exempelvis för parkourträning och aktiviteter och personer med funktionsnedsättning.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2019.

Kontakt

Ort
Norrtälje
Sidan uppdaterades 2020-06-02.