Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Nybyggnation av inomhusträningshall

Projektet drivs av: Hammarö Golfklubb

Beskrivning av projektet

Hammarö Golfklubb vill skapa nya grupper som får möjlighet att spela och träna golf, öka attraktionen till golf för barn och ungdomar med eller utan funktionsnedsättningar samt bidra med integration av nyanlända.

Hammarö Golfklubb vill skapa nya grupper som får möjlighet att spela och träna golf, öka attraktionen till golf för barn och ungdomar med eller utan funktionsnedsättningar samt bidra med integration av nyanlända. Planerade åtgärder är en nybyggnation av en inomhushall för aktiviteter året runt, ombyggnad/anpassning av korthålsbanan för bättre åtkomst för personer med funktionsnedsättning, funktionsanpassa klubbhuset samt bygga parkeringsplatser avsedda för personer med funktionsnedsättning.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Kontakt

Ort
Hammarö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.