Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av klubblokal och gym

Projektet drivs av: IFK Ölme

Beskrivning av projektet

IFK Ölme har fått stöd att bygga en klubblokal där unga kan umgås före och efter träning, träna styrka, spela spel, göra läxor, ha teori, utbildning och sociala aktiviteter.

IFK Ölme vill bygga en klubblokal där unga kan umgås före och efter träning, träna styrka, spela spel, göra läxor, ha teori, utbildning och sociala aktiviteter. Tanken är att ha öppen fritidsgård två kvällar i veckan där verksamheten styrs av ungas önskemål. En ny klubblokal möjliggör träningsläger och utbildningar i Ölme istället för på annan ort. Samarbete sker med Ölmes gymnastikförening som också är också intresserad av att träna och ha aktiviteter i lokalerna.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i maj 2017.

Kontakt

E-post
Ort
Kristinehamn
Sidan uppdaterades 2020-06-02.