Till innehållet

Nybyggnation av padelhall i Halmstad

Projektet drevs av: Trönninge IF

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att bygga en padelhall med två banor för att skapa fler aktiviteter för ortens barn och ungdomar.

Syftet med projektet är att bygga en padelhall med två banor. Trönninge IF ska bedriva padelsektionen och Laxvik Tennisklubb ska gå in med utbildade instruktörer/tränare i den nya sektionen. Trönninge IF vill skapa fler aktiviteter för ortens barn och ungdomar. Tennisklubbens ungdomar får en möjlighet att bedriva racketsport i närområdet även på vinterhalvåret och fotbollsföreningens ungdomar får ytterligare en fritidsaktivitet utan att vara medlemmar i en till förening. Padelverksamheten ska erbjudas till alla barn och ungdomar som vill.

Efter projektet

Padelhallen blev klar i april 2020. Föreningen fick genast 75 nybörjare som spelade och av dessa var 26 barn och ungdomar. Prova-på-verksamhet har skett och över 100 barn provade på. Ungdomsträning med padel har inte kommit igång ännu på grund av coronapandemin.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Kontakt

Ort
Halmstad

Liknande projekt

  • Projekt e-sport

    RBU Halland ska, tillsammans med ABF och flera e-sportsföreningar, utveckla metoder och redskap som gör det möjligt för barn och ungdomar med…

  • Läs spelet!

    Projektet "Läs spelet!" är samarbete mellan idrotten och kulturen i Halmstad för att inspirera till läsglädje och ökad fritidsläsning och ge…

  • Nybyggnation av padeltennisbana

    Getinge Tennisklubb ska bygga en padelbana i anslutning till sina befintliga tennisbanor.

Sidan uppdaterades 2021-09-22.