Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av skidlekpark Östanbyn 16:4 i Sandvikens kommun

Projektet drivs av: Högbo GIF

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att locka fler barn och ungdomar att börja med skidåkning i en säker och rolig åkmiljö där man samtidigt tränar teknik, motorik och balans.

I projektet ingår att bygga en skidlekpark som ska innehålla 700 meter lång skicrossbana med gupp och kurvor, och en svagt sluttande yta för yngre barn. Anläggningen ska anpassas med olika svårighetsgrader för att möjliggöra nyttjande oavsett funktionsvariation.

Verksamheten på området kommer att utövas både i organiserad och spontan form. Skolor och andra skidklubbar på närliggande orter kommer också att kunna använda anläggningen. Sommartid kommer platsen att användas för cykling, och vissa delar som är asfalterade, även för rullskidor.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2021.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2021.

Kontakt

Sidan uppdaterades 2021-10-05.