Till innehållet

Nybyggnation av skjuthall/föreningslokal i Vetlanda kommun

Projektet drivs av: Vetlanda Bågskytteklubb

Beskrivning av projektet

Bågskytteklubben i Vetlanda vill bredda verksamheten för personer med funktionshinder och behöver en lokal anpassad för ändamålet. Bågskytte är en idrott man kan utöva, även om man har ett fysiskt handikapp.

Vi är idag den enda bågskytteklubben i kommunen och har idag verksamhet som omfattar både juniorer och seniorer samt elit. Vi har en önskan om att bredda verksamheten för personer med funktionshinder. För att kunna bedriva verksamheten mot denna grupp behöver vi en lokal som även anpassad för ändamålet.

Då vi kan förverkliga idén med en egen inomhuslokal öppnar sig nya möjligheter med verksamheten med funktionshinder. Just bågskytte går, till skillnad från många andra idrotter att utöva på en hög nivå, även om du har ett fysiskt handikapp.  

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Kontakt

E-post
Ort
Vetlanda

Liknande projekt

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Ny-/ombyggnation av föreningslokal i Vetlanda kommun

    Vetlanda Rally & Racing Club har genom bidraget fått möjligheten att färdigställa och anpassa sin klubblokal för rörelsehindrade vilket underlättar…

  • Nybyggnation av aktivitetspark

    Syftet med projektet är att skapa en plats för aktivitet och gemenskap för i första hand barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom…

Sidan uppdaterades 2020-06-02.