Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av skjuthall/föreningslokal i Vetlanda kommun

Projektet drivs av: Vetlanda Bågskytteklubb

Beskrivning av projektet

Bågskytteklubben i Vetlanda vill bredda verksamheten för personer med funktionshinder och behöver en lokal anpassad för ändamålet. Bågskytte är en idrott man kan utöva, även om man har ett fysiskt handikapp.

Vi är idag den enda bågskytteklubben i kommunen och har idag verksamhet som omfattar både juniorer och seniorer samt elit. Vi har en önskan om att bredda verksamheten för personer med funktionshinder. För att kunna bedriva verksamheten mot denna grupp behöver vi en lokal som även anpassad för ändamålet.

Då vi kan förverkliga idén med en egen inomhuslokal öppnar sig nya möjligheter med verksamheten med funktionshinder. Just bågskytte går, till skillnad från många andra idrotter att utöva på en hög nivå, även om du har ett fysiskt handikapp.  

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Kontakt

E-post
Ort
Vetlanda
Sidan uppdaterades 2020-06-02.