Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av Sösdala aktivitetspark med konstgräsplan, löparbana och discgolf/fotbollsgolf på fastighet Vannaröd 32:1Projektnamn

Projektet drivs av: Sösdala Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att skapa en ny idrottsyta för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning som gör det möjligt att spela fotboll och utöva andra aktiviteter året runt.

I projektet ingår att bygga en belyst 11-manna konstgräsplan samt anlägga en spontanlöparbana som omgärdar anläggningen och en Frisbee-/fotbollsgolfbana. Verksamheten kommer att vara både organiserad och spontan. Uppskattningsvis kommer anläggningen att användas alla dagar i veckan av både Sösdala IF och andra lokala föreningar.

Beviljat belopp

4 665 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2021.

Beviljat belopp

4 665 000 kronor

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2021.

Kontakt

Ort
Sösdala
Sidan uppdaterades 2021-07-07.