Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Nybyggnation av tillgänglighetsbana Kalix

Projektet drivs av: Kalix Skidklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska anlägga en asfalterad slinga på 3 kilometer för att bedriva rullskidåkning för barn och ungdomar. Möjligheterna för skidintresserade barn och ungdomar att åka förbättras genom att verksamheten kan erbjudas hela året.

Syftet med projektet är att anlägga en asfalterad slinga på 3 kilometer för att bedriva rullskidåkning för barn och ungdomar. Idag sker rullskidåkning för vuxna i föreningens regi på trafikerade vägar och cykelbanor vilket inte är möjligt för yngre av säkerhetsskäl. Genom projektet kommer möjligheterna för skidintresserade barn och ungdomar att åka förbättras genom att verksamheten kan erbjudas hela året.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

Ort
Kalix
Sidan uppdaterades 2020-06-02.