Till innehållet

Nybyggnation Padelbana på Kumlaby

Projektet drevs av: Visingsö Allmänna Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska bygga en padelbana utomhus och utöka föreningens verksamhet med möjlighet för alla barn och ungdomar på Visingsö att spela padel.

Syftet med projektet är att bygga en padelbana utomhus och utöka föreningens verksamhet med möjlighet för alla barn och ungdomar på Visingsö att spela padel. Barn och ungdomar kommer erbjudas rabatterade priser på spontanspel. I föreningens regi ska organiserade träningsgrupper för barn och ungdomar startas.

Efter projektet

Banan stod klar för användning i juli 2020. Samtliga målgrupper har nåtts och verksamhet sker både med ledare och spontant. Padelsektionen i föreningen har återkommande träffar med ungdomar. Samarbetsorganisationerna är folkhögskolan och Kumlabyskolan samt SiS Ungdomshem.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2020.

Kontakt

Ort
Visingsö

Liknande projekt

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Aktivitetspark, skatepark utomhus

    Björkparken Delsbo vill bygga en skatepark i betong som även fungerar för inlines, kickbike och BMX.

  • Multianläggning på Svensbyn

    Svensby sportklubb ska bygga en multiarena med yta för konstgräs, parkour/hinderbana, klättervägg, beachvolleyplan, boulebana, kombinerad…

Sidan uppdaterades 2022-04-01.