Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Om- och tillbyggnad av Snöå skidstadion

Projektet drivs av: Dala-Järna Idrottsklubb

Beskrivning av projektet

Dala Järna IK ska utveckla sin anläggning Snöå skidstadion för att möjliggöra motion och fysisk aktivitet året om för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning.

Dala Järna IK skautveckla sin anläggning Snöå skidstadion för att möjliggöra motion och fysisk aktivitet året om för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. I projektet ingår att bygga en led anpassad för MTB med pumptrack, hopp och kurvor, en enklare rullskidbana samt en asfalterad lek- och övningsyta för balans- och teknikövningar inom cykling och rullskidor. På anläggningen kommer organiserad träning att bedrivas flera gånger i veckan och den kommer också att användas spontant av dem som vill.

Samarbete sker med kommunen, ideella föreningar och förbund både lokalt och regionalt.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2018.

Kontakt

Ort
Dala-Järna
Sidan uppdaterades 2020-06-02.