Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Ombyggnation av Civilförsvarets ledningscentral i Mjöby kommun

Projektet drivs av: Civilförsvarsförbundet Västra Östergötland

Beskrivning av projektet

Civilförsvarsförbundet Västra Östergötland ska starta ett projekt för att öka ensamkommande ungdomars riskmedvetande och ge dem möjlighet prova på natur- och friluftsaktiviteter året om.

Föreningen behöver därför bygga om, brandsäkra och tillgänglighetsanpassa sin föreningslokal, ett bergsrum i skogen med samlingsrum, ungdomsrum och en övernattningsdel. Man vill också bygga en grillkåta i nära anslutning till lokalen. Den nya verksamheten består av kurser, utbildningar och läger under skollov, och kommer att drivas som ett treårigt Arvsfondsprojekt. Tanken är att projektet sedan ska leva vidare som en del i föreningens ordinarie verksamhet. Samarbete sker med kommunerna i Västra Östergötland. Projektet har avslutats i förtid. Arvsfondsdelegationen bedömde att förutsättningarna för projektets fortsatta genomförande inte var tillräckligt goda.  

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Kontakt

Ort
Mjölby
Sidan uppdaterades 2020-06-02.