Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Ombyggnation av fäktningslokal på fastigheten Ladusvalan 1 block 1 Malmö kommun

Projektet drivs av: Malmö Fäktförening Gripen

Beskrivning av projektet

Projektet ska starta fäktningsverksamhet för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom att bygga om och tillgänglighetsanpassa en tidigare affärslokal i Limhamn.

Projektet syfte är att starta fäktningsverksamhet för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning genom att bygga om och tillgänglighetsanpassa en tidigare affärslokal i Limhamn. Organiserad träningsverksamhet i den nya lokalen kommer att bestå av barn- och ungdomsfäktning, fäktlekis och fäktning för personer med funktionsnedsättning. För att komma igång med verksamheten ska klubben arrangera prova-på-aktiviteter och samarbete med föreningar och skolor.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2019.

Kontakt

Ort
Limhamn
Sidan uppdaterades 2020-06-02.