Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Ombyggnation av gymnastikhall i Hudiksvalls kommun

Projektet drivs av: Hudiksvalls Gymnastikförening

Beskrivning av projektet

Syftet med projektet är att utveckla den befintliga barn- och ungdomsverksamheten inom truppgymnastik, att starta ny verksamhet i form av parkour och ny verksamhet i form av gymnastik och parkour för personer med funktionsnedsättning.     

Hudiksvalls gymnastikförening har under 2016 byggt om en gammal industrilokal till en specialhall för truppgymnastik. Det som saknas är att färdigställa två hoppgropar, en yta för parkour och att installera linor i taket för att man ska kunna göra volter på ett säkert sätt oavsett färdighetsnivå eller funktionsnedsättning. Dessutom vill klubben bygga ett läxläsningsrum för att möjliggöra skolarbete före och efter träning. Syftet med projektet är att utveckla den befintliga barn- och ungdomsverksamheten inom truppgymnastik och att starta ny verksamhet i form av parkour. I samarbete med Hudiksvalls kommun och lokala funktionshinderorgansiationer ska klubben även bedriva ny verksamhet i form av gymnastik och parkour för personer med funktionsnedsättning.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Hudiksvall
Sidan uppdaterades 2020-06-02.