Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Ombyggnation av juniorrum

Projektet drivs av: Gränna Motorklubb

Beskrivning av projektet

Gränna Motorklubb planerar att bygga om en del av sin klubbstuga så att den kan fungera som både klubbhus, mötesplats och mekarplats för juniorer under hela året.

Gränna Motorklubb planerar att bygga om en del av sin klubbstuga som ligger ca 1 mil utanför Gränna så att den kan fungera som både klubbhus, mötesplats och mekarplats för juniorer, under hela året. Verksamheten kommer att vara inriktad på mekarträffar, spel- och filmkvällar och social samvaro. Målgruppen är främst barn och ungdomar. Utöver detta kommer lokalen även att användas för kurser, teori och utbildningar t.ex. för funktionärer och kartläsare inom rallysporten. Samarbete sker med lokala föreningar och Smålands Parasport.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Kontakt

Ort
Gränna
Sidan uppdaterades 2020-06-02.