Till innehållet

Ombyggnation av klubblokal/samlingslokal på fastigheten Larv 5:1

Projektet drevs av: Larvs Fotbollsklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla och bredda träningsmöjligheterna för ungdomar i Larvs FK genom att bygga ett gym i föreningens klubblokal.

Syftet med projektet är att utveckla och bredda träningsmöjligheterna för ungdomar i Larvs FK genom att bygga ett gym i föreningens klubblokal. Gymmet kommer att innehålla en kombination av ett mindre antal maskiner och en större fri yta för funktionell träning. I projektet ingår även att förbättra tillgängligheten genom installation av hiss, RWC och automatik till dörrar.

Efter byggnationen kommer gymmet att användas både spontant och i organiserad verksamhet. Fysträning i form av ledarledd styrketräning i kombination med löpträning kommer att bedrivas för ungdomar i klubben från 13 års ålder.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan. Gymträning bedrivs både enskilt och i mindre grupper för tänkta målgrupper. Föreningen anordnar gruppträningspass och fyspass för fotbollslagen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Larv

Liknande projekt

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Aktivitetspark, skatepark utomhus

    Björkparken Delsbo vill bygga en skatepark i betong som även fungerar för inlines, kickbike och BMX.

  • Multianläggning på Svensbyn

    Svensby sportklubb ska bygga en multiarena med yta för konstgräs, parkour/hinderbana, klättervägg, beachvolleyplan, boulebana, kombinerad…

Sidan uppdaterades 2021-08-24.