Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Ombyggnation av klubblokal/samlingslokal på fastigheten Larv 5:1

Projektet drivs av: Larvs Fotbollsklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla och bredda träningsmöjligheterna för ungdomar i Larvs FK genom att bygga ett gym i föreningens klubblokal.

Syftet med projektet är att utveckla och bredda träningsmöjligheterna för ungdomar i Larvs FK genom att bygga ett gym i föreningens klubblokal. Gymmet kommer att innehålla en kombination av ett mindre antal maskiner och en större fri yta för funktionell träning. I projektet ingår även att förbättra tillgängligheten genom installation av hiss, RWC och automatik till dörrar.

Efter byggnationen kommer gymmet att användas både spontant och i organiserad verksamhet. Fysträning i form av ledarledd styrketräning i kombination med löpträning kommer att bedrivas för ungdomar i klubben från 13 års ålder.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan. Gymträning bedrivs både enskilt och i mindre grupper för tänkta målgrupper. Föreningen anordnar gruppträningspass och fyspass för fotbollslagen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Larv
Sidan uppdaterades 2021-08-24.