Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Ombyggnation av Porsen i Skellefteå kommun

Projektet drivs av: Soo Shim Taekwondo och Hapkido Klubb

Beskrivning av projektet

För att möjliggöra för fler personer med funktionsnedsättning och tjejer med utländsk bakgrund att delta i taekwondon tillgänglighetsanpassas föreningens träningslokal och omklädningsrum samt byggs enskilda bås i dusch- och omklädningsrum.

Soo shim taekwondo och Hapkido klubb har fått stöd för att göra tillgänglighetsanpassningar i träningslokal och omklädningsrum samt bygga enskilda bås i dusch- och omklädningsrum. Syftet med projektet är att möjliggöra för fler personer med funktionsnedsättning och tjejer med utländsk bakgrund att delta i verksamheten. Idag finns en grupp personer med funktionsnedsättning som tränar regelbundet i föreningen. Föreningen har även haft många tjejer med utländsk bakgrund som kommer och provar på, och man jobbar aktivt vidare för att få in fler i regelbunden verksamhet.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2013.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2013.

Kontakt

Ort
Skellefteå
Sidan uppdaterades 2020-06-02.