Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Ombyggnation och tillgänglighetsanpassning av ridanläggning

Projektet drivs av: Hallsbergs ridklubb

Beskrivning av projektet

Hallsbergs Ridklubb ska starta ridning som rehabilitering för barn/vuxna med funktionsnedsättning och även erbjuda friskvård och ridyoga i kombination med medveten ridning.

Hallsbergs Ridklubb vill skapa förutsättningar för fler människor utifrån var och ens egna förutsättningar att kunna rida och ta del av föreningens verksamheter. Föreningen ska starta ridning som rehabilitering för barn/vuxna med funktionsnedsättning och även erbjuda friskvård och ridyoga i kombination med medveten ridning. För att åstadkomma detta behöver föreningen bygga om läktare, bygga ut kafeteria, lektionssal, övernattningsrum, toaletter och dusch för att göra ridhuset tillgängligt för alla.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Kontakt

Ort
Östansjö
Sidan uppdaterades 2020-11-23.