Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Para-bangolfanläggning på Kronåsen 2:1, Uppsala

Projektet drivs av: Uppsala Bangolfklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska starta upp Para-bangolf i Uppsala genom att bygga en äventyrsbana och göra det roligare och enklare för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning att spela bangolf.

Syftet med projektet är att starta upp Para-bangolf i Uppsala. Genom att bygga en äventyrsbana vill Uppsala bangolfklubb göra det roligare och enklare för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning att spela bangolf. Banan, en så kallad Minigolf Open Standard-bana (MOS), består av konstgräs och saknar hinder. Idag finns ingen möjlighet för parabangolfare att spela organiserat i Uppsala. Samarbete och aktiviteter kommer att ske med Uppsala Handikappidrott. Anläggningen kommer att byggas under tak, vilket ger möjlighet för aktiviteter året runt.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Kontakt

Ort
Örsundsbro
Sidan uppdaterades 2020-06-02.